Diomedea exulans – albatros wędrowny

Albatros wędrowny

Diomedea exulans Linnaeus, 1758 – Wandering Albatross

diomedea_exulans2L_8319_900x600

Południowy Atlantyk; 11.10.2012; 12-15.04.2013; 13,18 i 19.10.2014

  • Diomedea exulans1
  • Diomedea exulans2
  • Diomedea exulans3
  • Diomedea exulans4
  • Diomedea exulans5
  • Diomedea exulans6
  • Diomedea exulans7
  • Diomedea exulans8
  • Diomedea exulans9
  • Diomedea exulans10
  • Diomedea exulans11
  • Diomedea exulans12
  • Diomedea exulans13
  • Diomedea exulans14
  • Diomedea exulans15
  • Diomedea exulans16
  • Diomedea exulans17
  • Diomedea exulans18
  • Diomedea exulans19
  • Diomedea exulans20
  • Diomedea exulans21
  • Diomedea exulans22
  • Diomedea exulans23
  • Diomedea exulans24
  • Diomedea exulans25
  • Diomedea exulans26
  • Diomedea exulans27
  • Diomedea exulans28
  • Diomedea exulans29
  • Diomedea exulans30
  • Diomedea exulans31
  • Diomedea exulans32
  • Diomedea exulans33
  • Diomedea exulans34
  • Diomedea exulans35
  • Diomedea exulans36
  • Diomedea exulans37